Rembrandt College Postbus 292, 3900 AG, Veenendaal 0318-509900 postbus@rembrandt-college.nl https://www.rembrandt-college.nl/img/logo-img.png
Rembrandt College Rembrandt College
Rembrandt College

Gastlessen en Meeloopmiddagen

Gastlessen

Lukt het niet om naar het Rembrandt College te komen? Dan komen wij toch naar jou!

Hoe gaaf is het om een gastles te ontvangen van één van de vakdocenten van het Rembrandt College. Wij sturen een vakdocent naar jouw basisschool waarbij hij/zij een les verzorgt en daarbij natuurlijk extra informatie geeft over het Rembrandt College. 

In overleg, met de leerkracht van groep 8, spreken we een datum en tijdstip af en komt er een docent bij jou langs op de basisschool. Uiteraard laten we tijdig weten welke gastles (vak) er gegeven wordt. 

Overtuigd van de gastlessen?
Stuur een mail naar postbus@rembrandt-college.nl, wij nemen contact met u/jullie op.

 

Meeloopmiddagen op het Rembrandt College

Elke donderdagmiddag heeft het Rembrandt College ruimte beschikbaar gesteld om een aantal lessen mee te lopen. Het gaat hierbij om het 6e, 7e en 8e lesuur waarbij er tussendoor een grote pauze op school wordt meegemaakt. De leerlingen worden dan van 12.00 t/m 14.50 uur op school verwacht en volgen daarbij drie verschillende vakken.

Het is mogelijk om je individueel in te schrijven waarbij we je in een klas/lesgroep plaatsen met andere geïnteresseerde leerlingen uit groep 8. De klas/lesgroep zal niet groter zijn dan 15 leerlingen.

Wil jij samen met jouw eigen klas langskomen op het Rembrandt College? Dat kan! Met jouw eigen klas en juf/meester plannen we een donderdagmiddag en komen jullie drie lessen bij ons volgen van 12.00 t/m 14.50 uur.

Overtuigd van de meeloopmiddagen op donderdag?
Stuur een mail naar postbus@rembrandt-college.nl, wij nemen contact met u/jullie op.