Rembrandt College Postbus 292, 3900 AG, Veenendaal 0318-509900 postbus@rembrandt-college.nl https://www.rembrandt-college.nl/img/logo-img.png
Rembrandt College Rembrandt College
Rembrandt College

Online Scholenmarkt

Online Scholenmarkt

 

Voor de homepage die je naar onze presentaties stuurt klik je op de volgende link: 

https://www.livestream-service.nl/rembrandtcollege/

 

 

Het Rembrandt is dé openbare middelbare school voor leerlingen uit Veenendaal en omstreken. Iedereen van mavo tot en met vwo is welkom. En iedereen kan zichzelf zijn bij ons! 

Spannend, een nieuwe school! 

Het kiezen van een nieuwe school is heel spannend. Misschien weet je nog niet wat je leuk vindt. Of vind je het spannend om in een nieuwe klas te komen. Onze leerlingen vertellen jou hoe zij de overstap naar de middelbare school vonden. Ze laten zien wat er spannend was, maar ook hoe fijn ze het nu hebben.

Wat kun je verwachten op de scholenmarkt?

Tijdens de scholenmarkt laten onze leerlingen zien hoe hun overstap naar de middelbare school ging. Daarna geven we meer informatie over onze school. Hoe gaat alles in z’n werk? Wat vinden wij belangrijk om onze leerlingen mee te geven? Er is een mogelijkheid om vragen te stellen in de chat.

Na dit algemene deel zijn er drie online kamers op YouTube waar je naartoe kunt. Daar worden de richtingen meer inhoudelijk besproken. Je kunt via de chat vragen stellen. 

 De volgende kamers staan voor je klaar:

  • mavo/havo
  • havo/vwo
  • vwo

We hopen je snel online te zien!

Aanmelden

Meld je nu aan door te mailen naar postbus@rembrandt-college.nl en vermeld daarbij de volgende gegevens:

  • Naam
  • E-mailadres
  • Basisschool

We sturen je een paar dagen voor de avond een YouTubelink naar onze online kamers. De link vind je ’s avonds ook op onze site.