Rembrandt College Postbus 292, 3900 AG, Veenendaal 0318-509900 postbus@rembrandt-college.nl https://www.rembrandt-college.nl/img/logo-img.png
Rembrandt College Rembrandt College
Rembrandt College

Nieuws

RC Awards 2019

12 december 2019

De jaarlijkse talentenjacht op het Rembrandt-College.

Ook dit jaar wordt een van de mooiste tradities van het Rembrand-College weer voortgezet. De RC Awards. We vieren het talent in de kunsten op en buiten het podium. Wij zijn trots hoe onze leerlingen zich ontwikkelen op creatief vlak en laten u daar woensdagavond 11 december en donderdagavond 12 december graag van meegenieten.

Op het podium ziet u vanavond onder andere verschillende dansstijlen, zalvende vocalen en loei-strakke instrumentalen die u de kou van buiten zullen doen vergeten.

Beneden in de hal vindt u de expositie van de categorieën Beeldende Kunst. Neemt u rustig de tijd om u te laten verrassen door de creativiteit van onze leerlingen in beeld.

Op woensdagavond zullen de podiumacts worden beoordeeld door een jury samengesteld uit hun medeleerlingen en op donderdagavond worden zij van feedback voorzien door een vakjury.

Beide avonden worden natuurlijk feestelijk afgesloten met de uitreiking van die felbegeerde RC Awards.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom. Een toegangskaartje kost slechts € 3,00. Deze zijn aan de ingang van de school te koop.

De voorstelling begint om 20:00 uur, de zaal gaat om 19:30 uur open.