Rembrandt College Postbus 292, 3900 AG, Veenendaal 0318-509900 postbus@rembrandt-college.nl https://www.rembrandt-college.nl/img/logo-img.png
Rembrandt College Rembrandt College
Rembrandt College

Nieuws

Open Dag op het Rembrandt

17 januari 2020

Check In op de Open Dag van het Rembrandt College!

Op vrijdag 17 januari van 15.00 uur tot 21.00 uur is de Open Dag van het Rembrandt College. We zetten de deuren open voor alle leerlingen uit groep 7 en 8, familie en vrienden.

Op de Open Dag maak je kennis met de school, je proeft de sfeer en je ontdekt of de school bij je past. Bij binnenkomst check je in, ontvang je een paspoort en volg je een route door onze school. Zo maak je op een leuke manier kennis met onze leerlingen en docenten.

Rembrandt College in het kort

Wij zijn een kleine en veilige school in één overzichtelijk gebouw, waar je je al heel snel thuis voelt. Iedereen kent elkaar! Onze leerlingen vinden de sfeer op onze school heel goed, dat voel je!

We laten je niet nu al kiezen! Jij krijgt alle tijd om je talenten nog te ontdekken!

Op het Rembrandt College ga je ontdekken of je goed bent in sport, of er een ondernemer in jou schuilt, of je games kunt programmeren, of  je creatief bent.

Weet jij al welk talent je hebt? Met onze programma’s maatwerk en talentbegeleiding krijg jij alle ruimte en ondersteuning om dat verder uit te bouwen.

Wij gaan je helpen met kiezen!

Aan het einde van jouw route op de Open Dag krijg je bij het uitchecken van ons een routeplanner naar het Voortgezet Onderwijs!