Rembrandt College Postbus 292, 3900 AG, Veenendaal 0318-509900 postbus@rembrandt-college.nl https://www.rembrandt-college.nl/img/logo-img.png
Rembrandt College Rembrandt College
Rembrandt College

Nieuws

Nieuwsbrief 6 juli 2020

15 juli 2020

Introductieprogramma eerste schooldag (maandag 31 augustus a.s.)

Het introductieprogramma op de eerste schooldag is voor de leerjaren V1, B1, H4 én V4.

De mentoren hebben voor deze groepen een programma samengesteld. De introductie duurt tot ongeveer 14.30 uur.

START SCHOOLJAAR 2020/2021

M

31-8

Alle leerjaren starten met een introductieprogramma of mentorles. Er zijn geen reguliere lessen.

  • 10.35 uur   Introductieprogramma  B1/V1/H4/V4

    10.35 uur   Mentorles leerjaar 2

    11.20 uur   Mentorles leerjaar 3

    12.05 uur   Mentorles T4, leerjaar 5 en leerjaar 6
  • Schoolfotograaf volgens schema

     

Diploma-uitreikingen

Afgelopen dinsdag- en woensdagmiddag  was het schoolterrein omgebouwd tot een openlucht aula die ruimte bood aan leerlingen die per auto arriveerden, samen met ouders en andere familieleden, om hun diploma in ontvangst te nemen. Een bijzondere aankleding voor een belangrijk moment. Begroet door hun mentor en onder begeleiding van muziek en felicitaties van andere docenten zetten de geslaagden een handtekening onder hun diploma. Dinsdag werkte het regenachtige weer niet echt mee, woensdag was dat beter. Het mocht de pret niet drukken. Leerlingen waren blij, ouders trots en uiteraard is de ontvangst van het diploma’s gefotografeerd. 

Naar school met het openbaar vervoer

De overheid roept leerlingen op om volgend schooljaar zo veel als mogelijk te voet of met de (brom)fiets naar school te komen. Voor een aantal leerlingen zal dat helaas niet mogelijk zijn. Wanneer er meer dan honderd leerlingen gebruik maken van het openbaar vervoer om naar school te komen, zijn wij verplicht om dit te melden bij het OV-bedrijf. We verzoeken u dan ook vriendelijk om het uiterlijk 13 juli aan ons door te geven wanneer uw zoon/dochter volgend schooljaar van het openbaar vervoer gebruik moet maken om op school te komen. U kunt dit doen door een e-mail te sturen aan: vervoer@rembrandt-college.nl onder vermelding van de naam van uw zoon/dochter en het traject dat uw kind met het openbaar vervoer aflegt. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Inleveren leen-laptops

Het bijzondere schooljaar loopt richting een afronding en gelukkig hebben we inmiddels bericht ontvangen dat leerlingen volgend schooljaar weer van harte welkom zijn op school. Dat betekent ook dat de uitgeleende laptops weer ingeleverd moeten worden.

Alle leerlingen die een laptop hebben geleend, moeten deze uiterlijk woensdag 15 juli terugbrengen naar school. De laptops kunnen dagelijks worden ingeleverd tussen 9.00 – 15.00 uur bij systeembeheer. Dat is dezelfde plaats als waar de leerlingen de laptop uitgereikt hebben gekregen.