Rembrandt College Postbus 292, 3900 AG, Veenendaal 0318-509900 postbus@rembrandt-college.nl https://www.rembrandt-college.nl/img/logo-img.png
Rembrandt College Rembrandt College
Rembrandt College

Nieuws

Nieuwsbrief 21 september 2020

22 september 2020

Kennismakingsdagen klas 1

Door de coronasituatie dit jaar is het traditionele brugklaskamp dit schooljaar niet doorgegaan. In plaats daarvan hebben onze bruggers drie kennismakingsdagen beleefd in en rond de school, met een breed scala aan activiteiten  Of je nou rondkeek bij het lasergamen, zwemmen, glowgolf, jumpen, dansen, personaliseer je Plenda, het kliko-trommelen, een samenwerkingsspel tijdens de sportdag, de workshop drama, de BBQ of het ontbijt op school; overal zag je fanatieke, vrolijke en/of enthousiaste gezichten. Ook de begeleiders en organisatoren waren heel tevreden. Alle activiteiten stonden in het teken van samenwerken, elkaar leren kennen en gezelligheid. We kunnen terugkijken op drie hele mooie dagen voor onze brugklassers. 

Nieuw basisrooster

Vanaf vandaag geldt het nieuwe basisrooster dat is gemaakt op basis van wijzigingen die noodzakelijk of aanpassingen die wenselijk waren. Die gegevens zijn in de afgelopen tijd verzameld en in het rooster verwerkt.