Rembrandt College Postbus 292, 3900 AG, Veenendaal 0318-509900 postbus@rembrandt-college.nl https://www.rembrandt-college.nl/img/logo-img.png
Rembrandt College Rembrandt College
Rembrandt College

Nieuws

Nieuwsbrief 4 december 2020

7 december 2020

Nieuwe teamleider

Sinds dinsdag 1 december jl. is mevrouw Admiraal in dienst bij het Rembrandt College als teamleider havo en vwo. Zij volgt mevrouw Van der Heijden op, die ruim een jaar interim teamleider is geweest. We nemen eind december afscheid van een zeer competente interim-schoolleider die zich in dat jaar met succes heeft ingezet voor school en we begroeten deze week een zeer capabele en ervaren schoolleider. In de weken tot aan de kerstvakantie zal er een zorgvuldige overdracht plaatsvinden tussen mevrouw Van der Heijden en mevrouw Admiraal. Na de kerstvakantie heeft mevrouw Admiraal alle taken en verantwoordelijkheden overgenomen. In onderstaande brief stelt zij zich voor.

 

Beste ouders en leerlingen,

Graag wil mijzelf aan u voorstellen daar ik per 1 december ben ik gestart op het Rembrandt College als teamleider havo-vwo. Werken op deze kleurrijke school zie ik als een hele mooie uitdaging om samen met alle betrokkenen het onderwijs op het Rembrandt College verder vorm te geven voor de fijne leerlingen die de school heeft. School is in mijn ogen een oefenplaats voor leerlingen om kennis en vaardigheden op te doen en bovenal om zichzelf te leren kennen met en via de ander.

Voor mij geldt: het onderwijs er is voor de leerlingen. Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van leerlingen, zodat zij als kritische en zelfstandige leerlingen de school met een diploma verlaten is in mijn ogen de mooiste baan die er is.

Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in verschillende functies in het voortgezet onderwijs. Van docent bewegingsonderwijs tot locatiedirecteur. En dan ligt er nu de uitdaging, waar ik met plezier naar uitkijk, om als teamleider op het Rembrandt College mijn taken zo goed mogelijk uit te voeren in het belang van de leerlingen.

Duidelijk is, dat ik de komende drie weken de taken van de huidige teamleider, Emilie van der Heijden, stap voor stap overneem, om na de kerstvakantie deze baan volledig te vervullen. Voor u (ouders) en jullie (leerlingen) is het van belang te weten dat ik per direct alles wat met leerlingen te maken heeft reeds heb overgenomen. Als u dus vragen of opmerkingen heeft die mentoren en of leerlingbegeleiders overstijgen dan kunt u die bij mij aan de orde stellen. Per e-mail, y.admiraal@Rembrandt-College.nl, is dit het meest doeltreffend en ik kan u beloven dat ik snel zal reageren.

Ik ga u (ouders) zeker ontmoeten als corona dit weer toestaat. Aan de leerlingen zal ik mijzelf komende week voorstellen. Als de leerlingen mij willen spreken dan kunnen zij mij vinden in kamer 206 en ik ben alle dagen op school bereikbaar.

Ik hoop op een goede samenwerking met u (ouders) en jullie (leerlingen) de komende tijd, want samen maken we de school!

Hartelijke groet,

 

Yvonne Admiraal