Rembrandt College Postbus 292, 3900 AG, Veenendaal 0318-509900 postbus@rembrandt-college.nl https://www.rembrandt-college.nl/img/logo-img.png
Rembrandt College Rembrandt College
Rembrandt College

Nieuws

Online Open Dag 5 februari

12 januari 2021

Op 5 februari vindt de open dag van het Rembrandt College plaats. Het Rembrandt is dé openbare middelbare school voor leerlingen uit Veenendaal en omstreken. Iedereen van mavo tot en met vwo is welkom. En iedereen kan zichzelf zijn bij ons!

Spannend, een nieuwe school!

Het kiezen van een nieuwe school is heel spannend. Misschien weet je nog niet wat je leuk vindt. Of vind je het spannend om in een nieuwe klas te komen. Onze leerlingen vertellen jou hoe zij de overstap naar de middelbare school vonden. Ze laten zien wat er spannend was, maar ook hoe fijn ze het nu hebben.

We zijn ons ervan bewust dat leerlingen liever in het echt langs zouden komen. Helaas is dat niet mogelijk. Daarom hebben we voor de open dag gezorgd dat jullie toch zoveel mogelijk kunnen ervaren hoe het er écht aan toe gaat op het Rembrandt College.

We hebben geprobeerd om de dag zo compleet mogelijk te maken. De avond bestaat uit drie rondes van verschillende presentaties.

Tijdens een plenair deel wordt het Rembrandt College in het algemeen besproken. Waar staat de school voor? Wat vinden we belangrijk? Onze leerlingen vertellen hun ervaring met het kiezen van en de overstap naar een nieuwe school.

Na dit algemene deel verdelen de bezoekers zich over drie online kamers. Hier gaan we inhoudelijk in op de richtingen. Er is een kamer voor mavo/havo, havo/vwo en vwo. Hier kunnen de bezoekers via een speciaal WhatsApp-nummer vragen stellen.

We hebben ook korte filmpjes opgenomen waarin we de leerlingen meenemen op een tour door de school. We laten wat lessen zien en ze maken kennis met onze speciale Rembrandt-uren.  

We hopen je snel online te zien!

 

Programma

Ronde 1:

16:00 – 16:25    Algemene kennismaking Rembrandt en ervaringen van leerlingen

16:30 – 16:55    In online kamers informatie per niveau, ruimte voor vragen stellen

Vrije ruimte        Bekijken van verschillende filmpjes

Ronde 2:

18:00 – 18:25    Algemene kennismaking Rembrandt en ervaringen van leerlingen

18:30 – 18:55    In online kamers informatie per niveau, ruimte voor vragen stellen

Vrije ruimte        Bekijken van verschillende filmpjes

Ronde 3:

20:00 – 20:25    Algemene kennismaking Rembrandt en ervaringen van leerlingen

20:30 – 20:55    In online kamers informatie per niveau, ruimte voor vragen stellen

Vrije ruimte        Bekijken van verschillende filmpjes

 

Aanmelden

Ben jij erbij? Mail dan nu je gegevens naar postbus@rembrandt-college.nl (naam, e-mailadres en basisschool) en wij zullen je een paar dagen voor de avond een YouTubelink sturen naar onze online kamers. De link vind je 's avonds ook op onze site.