Rembrandt College Postbus 292, 3900 AG, Veenendaal 0318-509900 postbus@rembrandt-college.nl https://www.rembrandt-college.nl/img/logo-img.png
Rembrandt College Rembrandt College
Rembrandt College

Nieuws

Olympic Moves

13 november 2019

Olympic moves is de grootste schoolsportcompetitie van Nederland waar inmiddels ruim 350 middelbare scholen aan deelnemen.

Sinds 2013 doet het Rembrandt College mee aan Olympic Moves met diverse sporten. Veldvoetbal, zaalvoetbal, veldhockey, floorball, Atletiek en Ultimate frisbee zijn de sporten waar het Rembrandt College zich al jaren voor inschrijft.

Ben je enthousiast en wil je na school ook sporten, geef je dan op bij een docent lichamelijk opvoeding. De trainingen zijn altijd na schooltijd, en bij een grote opkomst worden er via selectieprocedures teams gemaakt. Met de teams gaan we naar een regionale finale en bij winst kun je een ticket bemachtigen voor de grote finale,  ‘The School Final’ , op Papendal in Arnhem. Met diverse sporten heeft het Rembrandt-College de afgelopen jaren de grote finale gehaald en het Frisbeeteam is in 2014 zelfs Nederlands kampioen geworden.