nieuws > archief > meer info over de rc awards 2016
Meer info over de RC Awards 2016

Meer info over de RC Awards 2016

30 november 2016 17:20

De posters hebben het al aangekondigd, komende week zijn de RC Awards, dé talentenjacht voor muziek/dans/kunst en poëzie/literatuur van het Rembrandt College. 

Woensdag  7 december en donderdag 8 december is de aula weer omgebouwd tot een concertzaal en zijn er meerdere acts te bewonderen op het podium. Er treden zangers op met covers en eigen materiaal, er zijn danseressen die zich in het zweet werken, er is een mini-orkestje met viool, hobo en dwarsfluit, er worden acrobatische toeren uitgehaald door twee turners en nog veel meer.

Ook zijn er kunstenaars die hun werk exposeren in de hal beneden en dichters die hun poëtische kwaliteiten op papier hebben gezet. Zij dingen mee in de categorieën Kunst en Literatuur! De uitreiking van de RC Awards Kunst en Literatuur zijn op de donderdag!

Ieder jaar zit de aula weer twee avonden vol met collega's, familie, buren, klasgenoten, en andere belangstellenden om van deze mooie avonden te genieten! 

Kaarten zijn in de pauzes te koop bij de receptie voor 3 Euro. De school is vanaf 19.30 uur open en de shows starten om 20.00 uur. De afloop zal omstreeks 22.30 uur zijn.

Woensdag zullen de Awards worden uitgereikt door een publieksjury (leerlingen). Donderdag worden de RC-Awards verdeeld door een vakjury die bestaat uit: Jamal Nassih (VLOW), Nicky van Rossum (de Lampegiet), Tim Koehoorn (oud-leerling en student aan de Rockacademie), Thea Starmans (conrector Rembrandt College).

We wensen alle leerlingen en begeleiders HEEL VEEL SUCCES en vooral heel veel PLEZIER!