nieuws > archief > er wordt hard gerepeteerd voor verbinding verbroken
Er wordt hard gerepeteerd voor VERBINDING VERBROKEN

Er wordt hard gerepeteerd voor VERBINDING VERBROKEN

20 maart 2017 21:41

Op de groepsfoto staan alle leerlingen die onderdeel zijn van de productie "Verbinding verbroken". De repetitites voor de productie zijn in de aula van de school. Wat heel leuk is is dat op de foto iedereen in personage of heel blij op de foto staat :) De leerlingen en de docenten hebben er lol in!

Hieronder een kort stukje van de inhoud van de voorstelling. Om te zien hoe het verhaal afloopt moet u zelf naar de Lampegiet komen!

"Verbinding Verbroken"

Oskar is negen jaar.

Hij is francofiel.

Hij is amateur-ontdekkingsreiziger.

Hij is inconsequent veganist.

Hij is verzamelaar van oude munten en vlinders die een natuurlijke dood gestorven zijn.

Hij is uitvinder.

Oskar en papa doen alles samen en onderzoeken alle eigenaardigheden die zij tegen komen in New York.

Totdat de zwarte dag komt dat papa in het World Trade Centre een vergadering heeft en de vliegtuigen zich in de torens boren. Ze hebben papa nooit meer teruggevonden.

Terwijl New York en al haar inwoners in brand staat, vindt de kleine Oskar in een vaas, die papa ooit voor mama kocht, een sleutel.

In ‘Verbinding Verbroken’ volgen we Oskar en zijn zoektocht naar het slot wat bij de sleutel past. En daarmee de zoektocht naar de betekenis van de dood van zijn vader.

Gelukkig staat hij er niet alleen voor. Er staan vreemde karakters voor hem klaar  en hij wordt aan alle kanten bijgestaan door zijn familie en de zelfingenomen psycholoog Dokter Fein.

De vraag blijft echter:

Als je niet weet waar je naar op zoek bent, zul je het dan ooit vinden?