nieuws > archief > aanmelden reunie via speciale website
Aanmelden REUNIE via speciale website

Aanmelden REUNIE via speciale website

21 mei 2017 14:39

Op de website van de school  www.rembrandt-college.nl staat in het midden de button voor het aanmelden voor de reünie.

Je komt dan op de homepage van de reünie met diverse pagina's met informatie.

 

Welkom op reüniewebsite van het Rembrandt College

Het Rembrandt College bestaat in augustus 2017 25 jaar! Bij dit bijzondere jubileum hoort natuurlijk een reünie.

Alle oud-leerlingen, oud-medewerkers en huidige medewerkers zijn van harte uitgenodigd op zaterdag 26 augustus 2017.

We hebben een programma opgesteld waarbij oud-leerlingen, oud-collega's en huidige medewerkers elkaar kunnen treffen. Tijdens deze avond is er vooral gelegenheid om bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Ook zullen diverse bands van de RC-awards van de afgelopen jaren een optreden verzorgen.

Op deze website vindt u meer informatie over het programma, de inschrijving en de deelnemers. Door te klikken op "Inschrijven" kunt u zich aanmelden voor de reünie. De kosten voor deze avond zijn € 15,00.

Wij proberen zo veel mogelijk oud-Rembrandt leerlingen en collega's te attenderen op de reünie. Dit gebeurt o.a. via mail, Facebook, Twitter, LinkedIn, Schoolbank en via advertenties in de krant. Het kan zijn dat wij niet iedereen bereiken, daarom vragen wij iedereen de informatie over de reünie zoveel mogelijk te delen en anderen te wijzen op onze website: www.reunie.rembrandt-college.nl. Voor vragen en/of opmerkingen over de reünie kunt u contact opnemen met de organisatie via: reunie@rembrandt-college.nl

Wij hopen zoveel mogelijk mensen opnieuw te mogen begroeten op zaterdag 26 augustus 2017 op het Rembrandt Colllege, Rembrandtlaan 2 te Veenendaal. We zien uw inschrijving graag tegemoet!

De reüniecommissie Rembrandt College