nieuws > archief > woensdag 24 mei examengala 2017
Woensdag 24 mei EXAMENGALA 2017

Woensdag 24 mei EXAMENGALA 2017

21 mei 2017 14:43

Het is bijna zover, de eindexamens 2017 zitten erop.

Tijd voor het jaarlijkse examenbal. Woensdag 24 mei hebben wij voor alle eindexamenkandidaten een spetterende en stijlvolle afsluiting van hun Rembrandtjaren georganiseerd. We rollen de rode loper uit voor een feestelijk afscheid met natuurlijk goede muziek, een dansvloer, een professionele fotograaf, veel hapjes en een drankje. Onze feestelijk geklede leerlingen zijn uiteraard de belangrijkste ingrediënten van dit mooie feest.

De leerlingen zijn al weken druk met de voorbereidingen. Er is aandacht voor de kleding, het kapsel en vooral voor het vervoersmiddel. Van koets, tot limousine, winkelwagentje, brandweerauto, luchtballon of boot. Verleden jaar liep er zelfs een kameel in de stoet. Met onze leerlingen is alles mogelijk.Vanaf 18.15 uur tot circa 20.00 uur kunnen de leerlingen, die komen met een gemotoriseerd vervoersmiddel zich verzamelen  op het Rozenbottelterrein ter hoogte van de Nijverheidslaan 6. Leerlingen met een vervoermiddel zonder motor verzamelen zich op de parkeerplaats naast de school aan de zijde van het station. Daar vandaan kunnen zij zich in de stoet van auto’s voegen en ook naar de school “rijden”. Bij de school zullen de leerlingen feestelijk worden ontvangen.

We laten ons ook dit jaar weer graag verrassen door de creativiteit van onze leerlingen. We hopen dat de paraplu's dit jaar niet gebruikt hoeven te worden! (zie foto)

We wensen iedereen een mooi feest toe!