nieuws > archief > geslaagde pws-avond v6 en h5
Geslaagde PWS-avond V6 en H5

Geslaagde PWS-avond V6 en H5

8 februari 2018 21:40

Gisteravond (8 februari 2018) presenteerden de examenleerlingen van V6 en H5 hun profielwerkstukken. Bezoekers kregen bij aanvang een stembiljet waarop drie favorieten voor de PWS-publieks-prijs mochten werden aangekruist.

De profielwerkstukken varieerden zoals ieder jaar weer enorm. In originaliteit, in uitvoering, in de presentaties zelf, in het verhaal dat erbij werd verteld, in de “papieren werkstukken”, in kwaliteit van onderzoek … enz. Er werden hele mooie onderzoeken en resultaten gepresenteerd. Het enthousiasme van de leerlingen waarmee ze vol trots, over hun werkstuk en het voorafgaande onderzoek en proces vertelden aan de bezoekers, is ieder jaar weer bijzonder om mee te maken. Ook ouders en begeleidende docenten straalden trots uit. En terecht!

De bezoekers; er waren veel ouders, familieleden en veel oud-leerlingen op deze avond afgekomen, hebben volop gestemd. Er zijn in totaal 570 stemmen (ruim 200 stembiljetten zijn ingeleverd) uitgebracht en geteld. Joshua Bello kon daarna de drie prijswinnaars van de publieksprijs bekend maken en hen belonen met een bon.

1e Prijs “Shoenergy” 

Eloy Reulen, Lucas Goene, Fleur Willemse en Tom van Veldhuizen

44 stemmen

2e Prijs “Boksschool”

Luuk van der Meer, Vincent Kemperman en Melle Valk

31 stemmen

3e  Prijs “Wat zijn de gevolgen van Social media op jongeren en hoe worden ze beïnvloed?”

Jasmijn Schoot, Stef ter Laak, Nathan Drost, Valerie van Stempvoort.

30 stemmen

Het was een mooie avond. Dank aan alle collega’s voor hun inzet bij de begeleiding en de organisatie en uitvoering van deze avond. Dank ook aan de leerlingen voor hun inzet en enthousiasme.

PS. Na afloop gaven de Feedback-now-zuilen aan dat 87% van de bezoekers GOED had gescoord!