nieuws > archief > floorballteam naar olympic moves
Floorballteam naar Olympic Moves

Floorballteam naar Olympic Moves

14 februari 2015 10:40

Onder begeleiding van mw. Kivits en dhr. Beukhof heeft ons Rembrandt floorballteam, bestaande uit Gijs de Rooy (V1),  Niek van Linge (T3), Merten Hupkes (H3), Peter van Tongeren (H4), Justin van der Singel (H4), Luc van der Geest (H4), Sven Alkemade (V4) en Daan van Linge (H5), afgelopen vrijdag deelgenomen aan de voorrondes van Olympic Moves.  Deze middag werd er gestreden om een deelnamebewijs voor de kampioenschappen in Amsterdam.

De eerste wedstrijd werd gewonnen met 5-1. Een knappe prestatie. De tweede en direct laatste wedstrijd werd gespeeld tegen de finalist van vorig jaar. Na een sterk begin stond er al snel 1-0 op het scorebord. Helaas was het erg lastig deze voorsprong te behouden. De tegenstander liet de tweede helft zien niet voor niets in de finale te hebben gestaan vorig jaar. Ondanks mooi spel van onze jongens, werd de wedstrijd met 3-1 verloren.

Ze hebben hard geknokt en ontzettend sportief gestreden! Op naar een revanche volgend jaar.

 

N.B. Olympic Moves is een organisatie die sporttoernooien organiseert voor VO scholen. Ieder jaar doen we met veel succes en plezier mee met een aantal sporten. De inschrijving is rond de herfstvakantie. Voor alle sporten moeten voorrondes gespeeld worden, die plaatsvinden in de periode januari-april. De finale van Olympic Moves is altijd in Amsterdam (5 juni 2015). De finaledag wordt geopend met een openingsceremonie in het Olympisch Stadion waar bekende sporters en nederlanders aan meewerken. Daarna worden de finales van de verschillende sporten op locaties gespeeld. Aan het eind van de dag volgt er ook nog een sluitingsceremonie met een optreden.