nieuws > archief > rc awards 2015
RC AWARDS 2015

RC AWARDS 2015

10 maart 2015 21:29

Woensdag 11 maart 2015

Donderdag 12 maart 2015

Inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur

 

De RCAwards is de jaarlijkse culturele avond waar u wordt verrast door de talenten van het Rembrandt College. Dit jaar staan de RCAwards weer garant voor een spetterend programma met een expositie beeldende kunst en literatuur, live muziek en performance!

 

Voorafgaand aan deze avond zijn er strenge selecties geweest voor beeldende kunst en literatuur. Om het podiumprogramma samen te stellen zijn er audities gehouden om de beste veertien acts voor u te selecteren.

 

Alle deelnemers strijden in vier categorieën om de felbegeerde RCAward mee naar huis te mogen nemen. De categorieën kunst en literatuur zijn te bewonderen in de hal beneden. Hun werk zit er inmiddels op. Maar op het podium moet nog volop worden gestreden voor de Awards muziek en performance!

 

Woensdagavond zal er een professionele leerlingenjury beoordelen wie er met de publieksprijs naar huis gaat en op donderdagavond zal de vakjury de deelnemers van opbouwende kritiek voorzien.

 

Het beloven twee kunstzinnige, spetterende, ontroerende, maar vooral ook spannende avonden te worden. Typische Rembrandt-avonden!

 

We wensen u veel plezier! N.B. Voor beide avonden zijn nog kaartjes te koop bij de conciërges in de pauze voor 2 euro!