nieuws > archief > beeldend veenendaal
Beeldend Veenendaal

Beeldend Veenendaal

15 maart 2015 19:35

Alle werkstukken die mee hebben gedaan in de categorie Kunst van de RC Awards zijn op vrijdag 13 maart jl. naar de expositie Beeldend Veenendaal verhuisd, Hoogstraat 24 in Veenendaal. Op zaterdag 14 maart is de expositie officieel geopend. Alle werk wordt door een publieksjury (oma's, opa's, ouders, familie, vrienden en andere bezoekers) beoordeeld  en de winnaars worden op zaterdag 28 maart bekend worden.Zie voor alle data, openingstijden en het adres http://www.beeldendveenendaal.nl/

 

Beeldend Veenendaal is een jaarlijks terugkerende expositie voor amateur-kunstenaars uit Veenendaal en de directe omgeving. De commissie Beeldend Veenendaal zet zich in om kunstenaars die kunst hobbymatig uitoefenen een podium te bieden. De expositie richt zich op de disciplines; 2- dimensionale werken (schilderijen, tekeningen ed), 3-dimensionale werken (beeldhouwwerken ed) en fotografie. De organisatie heeft een 'competitie-element’ ingebouwd, dit door het toekennen van prijzen zowel door een vakjury als een publieksjury. Jaarlijks zijn er heel veel kunstenaars die zich aanmelden en gedurende de expositie komen er veel bezoekers genieten van het gevarieerde aanbod.

 

Het thema voor 2015 is ‘VRIJ WERK’. Dit jaar doen er ook vier Veenendaalse scholen (het Rembrandt College, het CLV, de CSV en Overstag Veenendaal) mee aan de expositie. De bezoekers kunnen hun stem uitbrengen op de werkstukken! U bent natuurlijk van harte uitgenodigd om te gaan kijken en te stemmen op uw favoriete Rembrandt-werkstuk!!