nieuws > archief > vermoedens van matchfixing
Vermoedens van matchfixing

Vermoedens van matchfixing

22 april 2015 22:08

Donderdagmiddag 16 april is er een voetbalwedstrijd gespeeld tussen de RC all stars (docententeam) en een leerlingenteam. Deze wedstrijd is in een 0-4 overwinning voor de leerlingen geëindigd.

  

Uiteraard hebben de docenten, vanuit pedagogisch oogpunt, de leerlingen laten winnen en negeerde dhr. Valk (lees: oud-leerling) als scheidsrechter keer op keer de grove overtredingen op de docenten, die zeker goed waren geweest voor drie penalty’s. Iets wat de vermoedens van matchfixing alleen maar versterkten. De FIFA heeft een diepgaand onderzoek aangekondigd. 

 

Het was echt geweldig dat er zoveel collega's op kwamen draven, als spelers, supporters en scheidsrechter. Dhr. Diouf (docent Frans) was zelfs op zijn vrije dag met dochters naar Veenendaal gekomen om mee te spelen. En hoe! De katachtige reflexen van mw. Verheyen (docent geschiedenis) als keeper mogen ook niet onbenoemd blijven. De leerlingen in het Olympic Moves voetbalteam zijn getest en weten waar ze aan moet werken. Volgende week vrijdag (24 april) hopen ze zich te plaatsen voor het landelijke toernooi net als het frisbee-team. Dit onder begeleiding van dhr. Kabbes en dhr. Lahnine. Succes mannen!