nieuws > archief > chillroom eerste keer open
CHILLROOM eerste keer open

CHILLROOM eerste keer open

11 mei 2015 20:46

Ieder jaar weer is de examenperiode een zware tijd voor de eindexamenleerlingen. Uitgeput en onzeker over het resultaat verlaten de kandidaten na een examen, de examenzaal. En dan hebben ze echt even een steuntje nodig! In de zogenaamde chillroom (lokaal 004) wordt er gezorgd voor de geestelijke en fysieke opvang van de soms wat gedemoraliseerde examenkandidaten middels een glas frisdrank, een koek of chips, en een steunende schouder en/of bemoedigend woord van hun docent en/of van een aanwezige ouder. Als de leerlingen nog moed hebben kunnen ze meteen op de aanwezige computers de antwoorden opzoeken.

 

Zo dramatisch als hierboven was het vandaag zeker niet. Vanmiddag was het gezellig druk in de chillroom. De meeste leerlingen kwamen met een redelijk positief gevoel de examenzaal uit. Daarna was het voor de meeste even chillen en werden er kort antwoorden uitgewisseld. Daarna weer snel naar huis, even in het zonnetje zitten, een hapje eten en weer studeren voor morgen of overmorgen!

 

Geweldig dat ook dit schooljaar dhr. Jacobs (docent natuurkunde) de chillroom weer heeft georganiseerd! En dat al veel ouders van examenleerlingen zich hebben opgegeven om een middagje mee te draaien als "opvangschouder"!