nieuws > archief > profielwerkstukken-avond h5 en v6
Profielwerkstukken-avond H5 en V6

Profielwerkstukken-avond H5 en V6

11 februari 2016 21:07

Woensdag 10 februari 2016 was de profielwerkstukken-avond van Havo 5 en Vwo 6. Dé (visie-)avond waar de examenleerlingen met hun profielwerkstuk aantonen dat zij cognitie en creativiteit kunnen verbinden. De leerlingen zijn maanden druk geweest met onderzoek, het maken van het verslag/werkstuk en het voorbereiden van hun presentatie.

Het was een drukke en erg gezellige avond. De aula en een deel van de eerste verdieping stonden vol met marktkramen. Het was een echte profielwerkstukken-markt. Veel trotse ouders, broers, zussen, opa's en oma's, oud-leerlingen, vrienden en buren die waren afgekomen op deze bijzondere avond. De examenleerlingen hadden gezorgd voor mooie presentaties en hadden zich goed voorbereid. Ze vertelden vol enthousiasme over hun eigen onderwerp en over het proces om tot het eindproduct te komen. Iedere vraag werd profesioneel (en dus goed onderbouwd) beantwoord.  

Iedere bezoeker kreeg bij binnenkomst een stembiljet en kon daarmee drie stemmen uitbrengen. Het totaal aantal uitgebrachte stemmen was 242.

De prijswinnaars kregen een mooie bon cadeau. De winnaars waren:

1 Joske Weimar, Inge Bakker, Jorgen Bakker, Henriette Vos, Jelmar Lennartz met "Bike 'n Charge; Bike for a better tomorrow"

2  Hugo van Elsland, Bastiaan Verhoeckx, Jesse van Moorsel, Djuri Verhoog met "Cool en Frizz"

3 Floor van Donkelaar, Lex Verbrugh, Lesley van de Pavert, Manon Maarseveen: met "Algen de groene toekomst"

Een felicitatie voor ALLE examenleerlingen en ALLE begeleiders voor deze mooie prestatie!