nieuws > archief > deze week de rc awards
Deze week de RC AWARDS

Deze week de RC AWARDS

1 maart 2016 11:09

De posters hebben het al aangekondigd, komende week zijn de RC Awards, dé talentenjacht voor muziek/dans/kunst en poëzie/literatuur van het Rembrandt College.

Woensdag 9 maart en donderdag 10 maart is de aula weer omgebouwd tot een concertzaal en zijn er 15 acts te bewonderen op het podium. Er treden bandjes op, met covers en eigen materiaal, er is een drummer op zoek naar een gehoorbeschadiging, er zijn lieve meisjes die zichzelf begeleiden op piano, er is een een musicalster in de dop, er zijn danseressen die zich in het zweet werken en nog veel meer.

Ook zijn er kunstenaars die hun werk exposeren in de hal beneden en dichters die hun poëtische kwaliteiten op papier hebben gezet. Zij dingen mee in de categorieën Kunst en Literatuur!

Ieder jaar zit de aula weer twee avonden vol met collega's, familie, buren, klasgenoten, en andere belangstellenden om van deze mooie avonden te genieten!

Kaarten zijn in de pauzes te koop bij de receptie voor 2 Euro.

De school is vanaf 19.30 uur open en de shows starten om 20.00 uur. De afloop zal omstreeks 22.30 uur zijn.

Woensdag zullen de Awards worden uitgereikt door een publiekjury.

Donderdag worden de RC Awards verdeeld door een vakjury die bestaat uit: Marc Schultheis (directeur van Theater de Lampegiet), Evert Smit (oud leerling en student Herman Brood academie), Kika Jonker (winnares RC Awards 2015), Sophie Wintermans (winnares RC Award 2015) en Thea Starmans (conrector).

We wensen alle leerlingen en begeleiders HEEL VEEL SUCCES en PLEZIER!