nieuws > archief > de rembrandt-app wordt ook bekeken door melle in amerika
De Rembrandt-app wordt ook bekeken door Melle in Amerika

De Rembrandt-app wordt ook bekeken door Melle in Amerika

7 april 2016 21:39

"Op 12 augustus begint mijn grote avontuur! Ik vlieg dan naar Amerika om een jaar lang bij een gastgezin te wonen en naar High School te gaan. Op deze blog kun je al mijn ervaringen van dit komende jaar lezen". 

Zo begon het weblog van Melle Valk afgelopen augustus. Na Vwo 4 ging hij er een jaar tussenuit. We zijn inmiddels 8 maanden verder. Deze week ontving ik onderstaande mail:

Beste mevrouw Starmans,
Hoe gaat het met u en het Rembrandt College? Ik heb leuke foto's en filmpjes gezien van de RC Awards en heb gehoord dat komende week ook de voorstellingen van het schooltoneelstuk zijn. Ik mis het allemaal wel en had er natuurlijk graag bij willen zijn. Gelukkig kan ik alle activiteiten volgen via de Rembrandt app!
Hier in Roseburg, in de staat Oregon, heb ik het erg naar mijn zin. Ik maak veel mee en schrijf deze belevenissen op in een weblog. Ook plaats ik veel foto's. Het lijkt mij een leuk idee om een linkje van de blog in de Rembrandt app te zetten zodat leerlingen die het leuk vinden het kunnen lezen en wellicht gemotiveerd worden om ook een jaar naar het buitenland te gaan als Exchange Student :)

Doe maar de groetjes aan iedereen op het Rembrandt College en tot over een paar maanden! Groetjes Melle Valk

Link naar weblog: www.melle.reismee.nl