nieuws > archief > regiofinale olympic moves voetbal
Regiofinale Olympic Moves Voetbal

Regiofinale Olympic Moves Voetbal

15 april 2016 17:20

Vandaag waren er op meerdere plekken regiofinales van Olympic moves. In Amersfoort streed het frisbeeteam om de winst om zo een ticket naar de finale in Amsterdam binnen te slepen. In Zeist ging het meisjes voetbalteam proberen de finale te halen. Een hele uitdaging voor ze, er deden 12 teams mee en er was maar één ticket voor de finale.

De deelnemers van het voetbalteam waren: Yvonne Drost V6A, Sigrid van Holland V6A, Marissa Brinkman V5A, Kim Kramer V4A, Mare Brink V4B, Isa Diepeveen T4J, Isa Andringa T4J, Rona van Veenendaal T4L, Charlotte Nieuwenhuizen T4L, Anne Jolie Ruijs H3E, Iris van Essen H3E, Anne van Ginkel H3E, Cléo de Jong H3F, Maaike Diepeveen T3J, Loreen Brink      V2B, Birgit Kosters B1H. De coaches waren mw. Goedhart en dhr. van den Broek.

Aanvankelijk gingen de meisjes als een speer. De eerste wedstrijd werd gewonnen met 5 - 0. Na nog twee keer te hebben gewonnen met 1 - 0 waren ze poulewinnaar en stonden ze in de halve finale. Die verloren ze helaas met 1-0. Jammer!

Beide coaches zijn reuzetrots op de meiden. Ze hebben volgens hen heel goed gespeeld en gevochten als leeuwinnen. Knap gedaan dames!