nieuws > archief > verslag finaledag olympic moves floorball
VERSLAG Finaledag Olympic Moves Floorball

VERSLAG Finaledag Olympic Moves Floorball

13 juni 2016 11:55

Afgelopen vrijdag was het zover....... de finale van Olympic Moves 2016. Na een gezellige busreis richting het Olympisch stadion in Amsterdam werden we door een gezellige menigte van leerlingen en docenten ontvangen. Nadat al onze leerlingen een shirtje en een bandje hadden gekregen, mochten we het stadion in.

Daar stond ons een spetterende opening te wachten met bekendheden als Epke Zonderland en Juvat Westendorp. Na de opening en wat selfies met beide mannen (de leerlingen uiteraard :) ging onze toeristische reis door Amsterdam verder. Samen met de tram op weg naar de Calandhal.

Na een korte warming up begonnen de eerste wedstrijden. Deze waren meteen behoorlijk spannend. Wel zagen we al snel dat het een pittig toernooi zou worden. De andere teams bestonden voornamelijk uit examenleerlingen en dat zorgde voor behoorlijk wat tegenstand voor met name onze onderbouw-leerlingen. Ze hebben zich er als team goed doorheen geslagen en ze hebben laten zien dat ze die finaleplaats meer dan verdiend was.

De jongens zijn uiteindelijk 3de geworden in de poule en de dames zelfs 6de van Nederland. Een geweldige prestatie van beide teams. Wij als trotse docenten kijken terug op een leuke en vooral sportieve dag. Mw. Kivits, dhr. van Lagen en dhr. Beukhof