nieuws > archief > finale i-uur tafeltennis 2015-2016
Finale I-uur Tafeltennis 2015-2016

Finale I-uur Tafeltennis 2015-2016

27 juni 2016 15:57

Op maandag 27 juni om 13:00 uur (na de laatste toetsen van de brugklas) stond de finale gepland van het i-uur tafeltennis van dit schooljaar. In de laatste les van elk cluster streden de leerlingen tegen elkaar voor een plek in de finale. Zo waren er 18 leerlingen per cluster en konden er steeds twee leerlingen doorstromen richting de finale.

Afgelopen maandag stonden er zes brugklasleerlingen te popelen bij de ingang van de gymzaal om te spelen voor de titel “Winnaar i-uur tafeltennis 2015-2016”. Joris de Wit, Alsan Sagna, Haron Ziani, Petter Uytendaal, Merijn Vermeer en Denzel Leijten (gastspeler) gingen de strijd met elkaar aan. Helaas konden Meike Beers, Koen van de Beek en Pim van Soest niet bij de finale aanwezig zijn.

Na allemaal een keer tegen elkaar gespeeld te hebben, pakte Joris de Wit de eerste plaats. Haron Ziani werd tweede en Alsan Sagna kwam uiteindelijk op de derde plaats terecht. De nummer één ging naar huis met, heel toepasselijk, een “minitafeltennistafel” zodat hij thuis nog handiger kan worden met het spelletje tafeltennis.

Joris via deze weg nogmaals gefeliciteerd met je 1e plek. Denzel, Merijn, Haron, Petter en Alsan bedankt voor de sportieve middag en prachtige rally's! Dhr. Valk, dank voor het organiseren van deze finale!