nieuws > archief > kick off -s-coolrunning
Kick off -s-coolrunning

Kick off -s-coolrunning

31 augustus 2016 22:12

Woensdag 31 augustus 2016 heeft weer de jaarlijkse kick off van het project (s)coolrunning plaatsgevonden. Vier leerlingen uit T2j, Freek van der Wilt, Quinten den Adel, Sven Berkhuizen en Sem van Zetten zijn samen met dhr. Van Lagen (docent LO) naar het CLV gerend waar zij uit handen van de leerlingen van het CLV de vlag kregen overgedragen.

Vervolgens zijn ze weer hardlopend naar het Rembrandt College vertrokken waar zij de vlag hebben overgedragen aan de conrector, mevrouw Starmans.

De vlag is in een estafette langs alle vier de middelbare scholen van Veenendaal gegaan waarbij de tweede jaars leerlingen van iedere school de vlag al hardlopend overbrachten. Het project houdt in dat alle tweede jaars leerlingen in Veenendaal, in de lessen LO, gaan trainen in het hardlopen. 

De leerlingen sluiten het project af met een verplichte testloop van 2,6 kilometer op vijf oktober in het Prattenburgsche bos. Ze mogen bovendien vrijwillig deelnemen aan de Veenendaal Cityrun op vrijdagavond 14 oktober aanstaande.

De Cityrun wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd en zal dwars door het centrum van Veenendaal gaan. We wensen de leerlingen (en ook de collega’s) heel veel succes!