vakken > Lichamelijke opvoeding > Olympic Moves

Olympic Moves

Olympic Moves
Met deelname aan Olympic Moves willen we de getalenteerde sporters een uitdaging bieden. Een ‘uitstapje’ op onze visie, waarbij het competitieve dat in de les vaak achterwege blijft, tijdens dit toernooi een grote betekenis krijgt. Het vormen van een team, het leren omgaan met winst en verlies, het dragen van verantwoordelijkheid binnen een team en het presteren op hoog niveau zijn vaardigheden die van de leerling wordt verwacht.

Binnen de school organiseert de sectie L.O. Olympic Moves selectiemiddagen waar iedereen welkom is om mee te doen. Na deze middagen worden er voor verschillende sporten schoolteams samengesteld. Deze teams mogen namens het Rembrandt College deelnemen aan de regionale finales. Tijdens de regionale finales strijd je met andere scholen om het felbegeerde landelijke finale ticket. De Olympic Moves The School Final wordt georganiseerd in en rondom het Olympisch stadion in Amsterdam.
Dit jaar nemen we deel met de volgende sporten/teams:
Voetbal jongens, voetbal meisjes, floorball jongens, floorball meisjes, volleybal meisjes, zaalvoetbal jongens klas 1&2, veldhockey meisjes klas 3&4, Ultimate Frisbee (voorgaande jaren).