Ouderplatform

Het Ouderplatform van het Rembrandt College is een groep van enthousiaste ouders/verzorgers die kritisch meedenkt over onderwijs en begeleiding op het Rembrandt College. Het Ouderplatform is een klankbord voor de schoolleiding en adviseert de schoolleiding over alle onderwerpen die voor ouders van belang zijn. Het Ouderplatform wil een spreekbuis zijn voor alle ouders.

Onderwerpen die besproken worden zijn onder andere: werken met laptops, gebruik van nieuwe planners, welzijn van leerlingen na corona, imago-onderzoek, uitkomsten van tevredenheidsonderzoek. 

Daarnaast organiseert het Ouderplatform jaarlijks een Algemene Ouderavond over thema's zoals opvoeding, puberteit en school.

Het Ouderplatform komt regelmatig bijeen, gemiddeld 6 x per jaar. Indien je een van deze avonden wenst bij te wonen, is dit mogelijk. Je kan je aanmelden via een e-mail aan het Ouderplatform. Behalve inspirerend zijn deze bijeenkomsten ook gemoedelijk en gezellig.

Op dit moment bestaat het Ouderplatform van het Rembrandt College uit de volgende ouders:

  Zoon/dochter in:
Andries van Bentum H3
Pieter Greven H5
Fernande Veldhuis H4
Wim Belt H5
Daniëlle van Ekris V5
Krista Nauta V1
Myrte Vermeulen M/H1 + H3

Heb je als ouder/verzorger een vraag, opmerking of suggestie voor de leden van het Ouderplatform, dan kun je mailen naar het Ouderplatform.