Tweetalig Onderwijs op het Rembrandt

Het Rembrandt College heeft grootse plannen. Vanaf volgend schooljaar (2024-2025) kan je tweetalig onderwijs (TTO) volgen op deze school. Heb of krijg je een havo- en/of vwo-advies? Dan kan je je binnenkort voor TTO opgeven.

Op het Rembrandt kunnen mavo-, havo- en vwo-leerlingen al aan de gang met Cambridge Engels dat gegeven wordt door een Engelse lerares, maar we willen meer.  Jij ook? Kies dan voor TTO op het Rembrandt College. TTO-leerlingen volgen precies hetzelfde onderwijsprogramma als niet-TTO-leerlingen, alleen wordt minstens de helft van de lessen in het Engels gegeven. In eerste instantie gebeurt dit alleen in het eerste leerjaar, maar het TTO groeit met deze groep mee.

Je bent niet alleen met de Engelse taal bezig, maar werkt ook aan wereldburgerschap, zodat je met een open blik over grenzen heen kunnen kijken, maar ook stevig in je schoenen staat. Daarom leer je ook debatteren, onderhandelen, speechen en doen je een onlineproject met een buitenlandse school. En je maakt buitenlandse reizen. In het brugklasjaar naar Canterbury in Engeland. 

Heb je belangstelling en wil je meer weten?

Voor groep 8-leerlingen en hun ouders is er op dinsdag 14 november a.s. een informatieavond. Ook op de open dag op vrijdag 2 februari 2024 zal aandacht worden geschonken aan TTO. Daarnaast kunnen leerlingen van groep 8 in november en februari proeflesjes volgen.

Impressie van het Rembrandt

Layer-R
img
Layer-E
img
Layer-M
img
Layer-B
img
Layer-R
img
Layer-A
img
Layer-N
img
Layer-D
img
Layer-T
img

Meer weten? Stel je vraag hier