Aanmelden

Aanmelden leerlingen groep 8

Van 25 maart tot en met 31 maart 2024 kunnen leerlingen uit groep 8 zich aanmelden voor het Rembrandt College. Houd voor het aanmelden deze pagina in de gaten voor de link naar de aanmeldpagina.

Als de aanmelding is voltooid, krijgt de basisschool een melding van de inschrijving. Hierin staat ook voor welk niveau de leerling is aangemeld.

Als de leerling van de basisschool een mavo-, havo- of vwo-advies heeft gekregen en verder geen speciale zorg nodig heeft, dan kan de leerling sowieso op het Rembrandt College terecht. Is er een zorgbehoefte, of is er iets anders aan de hand, dan neemt de school contact op met de ouder(s)/verzorger(s) om te kijken of het Rembrandt College voor de leerling wel de beste keuze is. Eind mei krijgt men per mail te horen of de leerling toegelaten kan worden.  

Aanmelden voor brugklas

 

Informatie voor de basisscholen

Onderstaande formulieren kunnen worden gebruikt door de leerkrachten van de basisscholen.

Totaallijst aanmeldingen brugklassen 2024

Leerkrachten van groep 8 kunnen de totaallijst invullen en mailen naar: leerlingenadministratie@rembrandt-college.nl

Onderwijskundig rapport 2024-2025

Plaatsingswijzer schooljaar 2024-2025

 

Aanmelden leerlingen op het voortgezet onderwijs

Leerlingen die al op het voortgezet onderwijs zitten, en zich willen aanmelden bij het Rembrandt College, kunnen zich inschrijven via dit inschrijfformulier.

Voor vragen kan er contact opgenomen worden met het Rembrandt College.

Na ontvangst van de aanmelding, zal het Rembrandt College contact opnemen met de ouders/verzorgers. De school van herkomst krijgt bericht van de aanmelding en zal worden verzocht informatie over de betreffende leerling te verstrekken.

Aanmelden voor zij-instromers